Vi bruger Cookies!     

         
 X     
tangloppen

privat børnepasser, Tangbjerg


Velkommen i Tangloppen

Jeg hedder Dorthe Jensen 50 år ,og gift med Glenn. Sammen  har vi 2 børn på 26 og 22 år. Jeg nyder at være ude og gå ture, og være kreativ med dagplejebørnene. Samt besøge mine kollegaer, og tage på udflugter med børnene.

Begge mine børn har været i dagpleje.

Jeg er en stabil person. Er uddannet tekstilassistent hos FDB (Coop),hvor jeg var i 10 år. Herefter har jeg været ansat hos Medicotest / Ambu i 10 år.

I øjeblikket er der ingen børn tilmeldt i Tangloppen men ring eller skriv gerne for et uforpligtende besøg og hør nærmere om hvad det er jeg kan tilbyde jer og jeres barn/børn.

Rygning.

Vores hjem er røgfrit, der er ingen af os der ryger, ligeledes heller ingen i  vores vennekreds eller familie.

Hvorfor er jeg dagplejer.

i 2004 syntes jeg, Jeg trængte til at prøve noget nyt. Ville også gerne være lidt mere sammen med mine egne børn. Så da genboen ville stoppe som dagplejer i Tangbjerg, tænkte jeg at det ville jeg prøve.

Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. At se de små glade personligheder, og høre deres pludren og smittende latter, er bare så livsbekræftende at det smitter af på store som små.

Der er stadig nogle af de børn jeg har passet, der kommer forbi og siger hej, og spørger om de må komme ind et øjeblik. (det må de selvfølgelig gerne).

Mine kompetancer.

Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden 1. august 2004. Har gennemført grunduddannelsen, førstehjælpskurser,og kompetancekurser.Var med til at arrangere Dagplejens Dag i 2010, hvor temaet var "krop og bevægelse".

Jeg synes det er altafgørende med et godt forældresamarbejde, hvor vi kan tale åbent om tingene.

Opdateret 14/08/2016

Besøg  
027085